Değerler Kulübü Öğrencileri, Vatanseverlik Değerini Gazilerle Söyleşi Yaparak Kutladı

19.03.2024 122

Okulumuzun Değerler Kulübü, Mart ayı boyunca "Vatanseverlik" değerini öne çıkarmak için özel bir etkinlik düzenlenmiştir. ÇEDES projesi kapsamında, 1974 Kıbrıs Barış Harekatı gazilerimizden Mehmet KALINURGAN ve Mehmet ÖZGÜL okulumuza davet edilmiştir.

Gazilerimiz, öğrencilerimize vatanseverlik kavramını anlatarak deneyimlerini paylaşmışlardır. Öğrencilerimiz, bu özel söyleşi sayesinde vatanseverliğin önemini ve anlamını daha derinlemesine kavramışlardır. Gazilerimizle yapılan samimi sohbetler, öğrencilerimizde büyük bir etki bırakmıştır.

Okulumuz müdürü, gazilerimize okulumuz adına teşekkürlerini iletmek ve anılarını yaşatmak amacıyla hediye takdim etmiştir. Bu anlamlı buluşma, öğrencilerimizin vatanseverlik duygularını güçlendirirken, tarihimizin önemli bir parçasını da yaşatma fırsatı sunmuştur.

Bu özel etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

19-03-202419-03-202419-03-202419-03-202419-03-2024