Okulumuzda

Okulumuzda "Ramazan Etkinlikleri" İkinci Buluşması Gerçekleşti

28.03.2024 72

Okulumuz, din kültürü ve ahlak bilgisi dersi öğretmenimiz Betül Ağırbaş'ın öncülüğünde düzenlenen "Ramazan Etkinlikleri" kapsamında ikinci buluşmasını gerçekleştirdi. Bu özel etkinliğimizde, İlçe Vaizi Bekir Sıtkı Karazehir hocamızı öğrencilerimizle buluşturmanın gururunu yaşadık.

İlçe Vaizi Bekir Sıtkı Karazehir hocamız, etkinliğimizde Ramazan'ın önemine, Kadir Gecesi'nin bereket ve kıymetine, ibadetlerin hayatımızdaki yerine ve güzel ahlakın önemine dair değerli bilgilerini bizlerle paylaştı. Öğrencilerimizle samimi bir ortamda gerçekleşen konuşmasında, günlük hayatımızda dikkat etmemiz gereken değerler ve yaşam prensipleri üzerinde durdu.

Hocamıza etkinliğimize katkılarından dolayı içtenlikle teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin ilgi ve katılımıyla gerçekleşen bu buluşma, bizlere Ramazan ayının manevi atmosferini daha da hissettirdi. Benzer etkinliklerimizin devam edeceğini duyurarak, okulumuzun bu tür öğretici ve birleştirici faaliyetlerle dolu olduğunu vurgulamak isteriz.

28-03-202428-03-202428-03-202428-03-202428-03-2024