Okulumuz Kız Futsal Takımı Finallere Veda Etti

14.03.2024 81

Heyecan dolu bir mücadele sonucunda, Liselerarası Futsal İlçe Birincisi olarak Kastamonu'daki finallere katılma hakkını kazanan Okulumuz Kız Futsal Takımı, büyük bir özveriyle mücadele etti. Ancak, normal süresi 2-2 biten çeyrek final maçında, penaltı atışları sonucunda Kastamonu 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi'ne mağlup olarak şampiyonadan elenmek durumunda kalmıştır.

Takımımız, sahada gösterdiği mücadele ve karakteriyle göz doldurmuş, ilçemizi en iyi şekilde temsil etmiştir. Bu zorlu mücadelede emeği geçen tüm öğrencilerimize, Beden Eğitimi öğretmenimize ve takımımıza destek veren idarecilerimize teşekkür ederiz. Onların özverisi ve çalışmaları, okulumuzun spor alanındaki başarısını daha da ileri taşıyacaktır.

Öğrencilerimize, elde ettikleri bu deneyimle gurur duymalarını ve başarılarının devamı için daha da çalışmalarını tavsiye ediyoruz. Her zaman yanlarında olduğumuzu ve desteklediğimizi belirtmek isteriz.

Başarılarla dolu bir gelecek için yapılan bu mücadeleye katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.

14-03-202414-03-202414-03-202414-03-202414-03-2024