Mesleki Kariyer Toplantısı

12.01.2024 103

Tosya İlçe Emniyet teşkilatı personelleri, okulumuz öğrencilerine polislik mesleğini anlatan bir toplantı düzenledi. Yetkililer, gençleri motive etmeyi ve mesleğe ilgi duyanları doğru yönlendirmeyi amaçlayarak öğrencilere; mesleği yakından tanıma fırsatı sundu.

Toplantı, polislik mesleğine giriş şartları, eğitim süreci, görevler ve meslekte karşılaşılabilecek zorluklar hakkında detaylı bilgiler sunarak öğrencilerin sorularını da yanıtladı. Emniyet personelimiz, polislik mesleğinin sorumluluklarının yanı sıra bu mesleğin toplumun güvenliğini sağlamada önemli bir rol oynadığını vurgulayarak; gençlerin toplumlarına hizmet etme potansiyelini ortaya çıkarmaya çalıştı.

Okulumuz öğrencileri, mesleğin zorlukları, riskler ve ödülleri hakkında merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldu. Emniyet mensubu konuşmacılarımız, toplantının sonunda öğrencilere mesleki kariyer seçimlerinde kararlı ve hedefe odaklanmış olmalarını tavsiye etti. Ayrıca, polislik mesleğinin toplum için önemli bir hizmet olduğunu ve her bireyin güvenli bir toplumun inşasında rol alabileceğini vurguladı.

12-01-202412-01-202412-01-202412-01-2024