Kütüphane Kulübü, Küçük Prens Kitabını İnceledi

20.01.2024 104

Ocak ayı etkinlikleri kapsamında Kütüphane Kulübü, edebiyat dünyasının önde gelen eserlerinden biri olan "Küçük Prens" isimli kitabın tahlilini gerçekleştirdi. Felsefe öğretmeni Murat Erdoğan TOPKAN hocamızın liderliğinde yapılan etkinlik, kulüp üyeleri ve edebiyat meraklısı öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı. Kitap tahlili sırasında eserin ana temaları, karakter analizleri ve yazarın dil kullanımı gibi konular detaylı bir şekilde ele alındı. Öğrencilerimiz, Küçük Prens'in derin anlamlarını keşfederken, evrensel değerler üzerine yapılan tartışmalara aktif bir şekilde katılım sağladılar. Etkinlik, edebiyat sever öğrencilerimizi bir araya getirerek kültürel etkileşimlerini artırmayı hedefleyen Kütüphane Kulübü'nün önemli bir etkinliği olarak öne çıkmıştır.

20-01-202420-01-202420-01-2024