Kariyer Günleri

12.01.2024 184

Vakıf Bankası personeli tarafından, öğrencilerimize bankacılık sektörünü tanıtılarak öğrencilerin finans dünyası hakkında bilgi sahibi olmaları sağladı. Gerçekleşen etkileşimli toplantıda öğrenciler, bankacılık mesleğinin detaylarına dair değerli bilgiler edindi.

Toplantıda, bankacılık sektörüne giriş yolları, bankacılık alanında kariyer yapma imkanları ve sektördeki son gelişmeler hakkında geniş kapsamlı bilgiler paylaşıldı. Konuşmacı, öğrencilere finansal okuryazarlık konusunda önemli tavsiyelerde bulundu ve ekonomik bilincin toplumsal kalkınmada nasıl önemli bir rol oynadığını vurguladı.

Konuşmacı, dijital bankacılığın yükselen trendlerinden bahsederek, öğrencilere gelecekteki bankacılık sektörünün teknolojiye dayalı gelişimini anlattı. Ayrıca, bankacılık mesleğinde çalışma deneyimlerini paylaşarak, öğrencilere sektördeki fırsatları ve zorlukları anlatma fırsatı buldu.

Öğrenciler, toplantının sonunda konuşmacıya teşekkür ederken, finansal dünyaya dair merak ettikleri soruları sorma ve gelecekteki kariyer hedeflerini belirleme konusunda ilham aldılar.

12-01-202412-01-202412-01-202412-01-202412-01-2024